Gør studenterrunden uforglemmelig

Gør studenterrunden uforglemmelig

Så er 3 år med slid og slæb enten overstået, eller du er måske meget tæt på at kunne se mållinjen! Det har forhåbentligt været 3 fantastiske år med mange nye bekendtskaber, gode minder, måske studieture til spændende destinationer og nogle fine karakterer. Det er 3 år, som du vil huske resten af livet, og derfor skal de naturligvis rundes af med manér!

 

Den klassiske studenterrunde står for døren, og du skal garanteret ud at feste med dine klassekammerater og runde de 3 år af, inden sabbatåret og efterfølgende uddannelser står for døren. Men hvordan gør du din del af studenterrunden uforglemmelig for dig selv og dine klassekammerater? VI har nogle bud, som kræver lidt finansiering, men som samtidig er noget, som du vil have glæde af i mange år fremover!

 

Vores første bud er at sørge for at musikken er af højeste kvalitet! Uanset om du hører dansk rap, punkrock eller klassisk pop, så skal lyden være perfekt! Det skal være lyden af sommer og glade dage. Det kan du klare med en højtaler fra JBL, som kan blæse alle fester i gang! Der er samtidig noget for alle budgetter og størrelser.

 

Spikeball, beerpong bord eller vand glidebane. Det som virkelig skyder en fest i gang er ofte spil og udfordringer! Her kan foreslås Spikeball, som har taget landet med storm, hvor du spiller minimum 2 mod 2, hvor det gælder om at skyde det andet hold ud via en lille trampolin, som står imellem de 4 deltagere. Ellers er der det klassiske beerpong, som altid er garanti for grin, hån og en høj promille. Her spilles der også oftest 2 mod 2. Du kan også gå all-in og købe en glidebane med vand, som dine gæster kan glide hen af. Det kræver dog at vejret er godt nok til det.

 

Hvis du virkelig vil gå all-in, så kunne du filme festen.. Fra oven! Du kan lave en sjov og uforglemmelig video via en DJI drone fra luften. Det er noget, som du vil værdsætte resten af livet, at du har foreviget aftenen på en sådan vis.

 

Uanset hvad du vælger at gøre, så bliver det med garanti en perfekt aften! Vi håber, at vi har kunne inspirere lidt og sætte nogle tanker i gang, når den store dag kommer!