MIDI KJOLEN ER ET MUSTHAVE

Midi kjole

Midi kjolerne er én trend du ikke kommer udenom og det skal du heller ikke for de loose-fit midi kjoler er altså kommet for at blive. De feminine midi kjoler tog sidste år modebilledet med storm og det fortsætter ind i SS21 kollektionerne for mange af de store modehuse og highstreet butikker. Kjolerne kommer i mange forskellige prints, kvaliteter og smukke farvekombinationer, men hvad de alle har til fælles er den perfekte pasform, der passer til stort set alle kropstyper. Du finder midi-kjoler hos blandt andre Second Female, Neo Noir og Moss Copenhagen – ja du kommer faktisk ikke rigtig udenom dem, hvis du bare går en lille smule op i modetrends. Midi kjolen er ideel til de fleste lejligheder og kan styles, så den passer både ind i hverdagen og til de mere festlige begivenheder.

STYLE DIN MIDI KJOLE TIL HVERDAG

Midi kjolen er et musthave til hverdagen. Den er nem at trække over hovedet og står smukt alene, uden den store styling. Den er derfor en god go-to item i en travl hverdag. Kombiner din midi kjole med et par jeans under eller en stor strik ud over, så du opnår et trendy lag-på-lag look og bryder med det feminine i kjolen. Du kan fuldende dit look med næsten hvad som helst på fødderne, hvilket understreger hvor alsidig midi-kjolen er, men det er en ingen hemmelighed at sneakers og midi-kjoler er en god cocktail. Igen kombinerer du noget mere cool med det feminine look, hvilket giver et super trendy look. Du kan også komme et par chunky boots til, for at opnå det casual look.

STYLE DIN MIDI KJOLE TIL FEST

Midi-kjolen er en sand ven i garderoben, da den kan være en lifesaver i de fleste tøjkriser. Den lange pasform, gør den perfekt til de mere festlige begivenheder, da den i sig selv står elegant. Kombiner den med nogle smykker, en farverig læbestift og et par fine sandaler – hvis du er den rutinerede, så sæt en lille hæl på. Så er du altså rigtig langt, når det kommer til et smukt sommerlook. Går du efter det elegante look, så par din midi kjole med en sej herre blazer, går du i stedet efter et mere afslappet sommerhavefest-look, så sæt en læderjakke sammen med.

Midi kjolen er super alsidig og et musthave i din garderobe – så skynd dig og få fingrene i en, hvis den ikke allerede hænger i garderoben!