Oplev Danmark

Oplev Danmark

Denne sommer er oplagt til at opleve det danske kongerige, som står med brede bøge nær salten Østerstrand. Så tag familien med på rundtur i landet ligesom i de gode gamle ”Far til fire” film. Den dejlige lune og milde danske sommer kan opleves i en sommerjakke og børnene i en softshell jakke. Der er utroligt mange seværdigheder i Danmark, og du kan faktisk bruge en hel sommer på at udforske dit eget land og befolkning.

 

Smilets by Århus er tidligere vindere af årets kulturby i Europa i 2017. Der er derfor noget for en hver smag, når det kommer til arkitektur, musik, kunst, teater, sport og meget mere. Når der skal være et pusterum i oplevelserne, så kan en tur på café ved åen være helt ideelt. Den hyggelige gågade munder ud ved Bruuns galleri, som er et kæmpe shoppingcenter, men hvis du går den anden vej, så møder du Latinerkvarteret, som er den ældre bydel i Århus med brosten, skrå gader og skæve små byhuse.

 

Vestkystens hovedstad Esbjerg tilbyder strand, frisk luft og masser af natur. Strandene omkring Esbjerg er hyppigt besøgte af turister, og specielt tyskerne er meget glade for de hvide danske strande. Se de 4 hvide mænd, som kigger ud over Vesterhavet. Tag en tur til Fanø og oplev ø-kulturen eller se Nationalpark Vadehavet, hvor et rigt dyreliv udspiller sig, og specielt fuglelivet er overdådigt. Ved Vestkysten kan du dog ikke nøjes med en sommerjakke eller en softshell jakke til børnene.

 

Trænger du til at komme en smule længere væk? Så kunne solskinsøen Bornholm være en god destination. Her er der rig mulighed for at se alt lige fra dyreshow, middelalder center, flot natur og meget mere.

 

Slut af i København vores storslåede hovedstad. Tag i zoologisk have og se over 4.000 forskellige dyr! Eller du kan tage i Tivoli og prøve de vilde forlystelser. Tage en puster i det karismatiske Nyhavn. Byen er også fuld af historie, hvor blandt andet Amalienborg slot, Rundetårn og Den lille havfrue kan nævnes. Derudover er der Michelin restauranter og kultur så langt øjet rækker.